Autótuning Kamiontuning Traktortuning Motortuning
image image image image image
AUTÓTUNING - Digitális Tuningbox Személyautókhoz, Kisáruszállítókhoz, Terepjárókhoz Autótuning - Digitális Tuningbox Személyautókhoz, Kisárúszállítókhoz, Terepjárókhoz Bővebb információ...
KAMIONTUNING - Digitális Tuningbox Kamionokhoz Új csúcs minőségű teljesítményoptimalizáló és fogyasztáscsökkentő tuningboxok érkeztek közös nyomócsöves (commonrail diesel) traktorokhoz, kamionokhoz, hajókhoz! Ár: 100 000 Ft + áfa Bővebb információ...
TRAKTORTUNING - Digitális Tuningbox munkagépekbe Új csúcs minőségű teljesítményoptimalizáló és fogyasztáscsökkentő tuningboxok érkeztek közös nyomócsöves (commonrail diesel) traktorokhoz, kamionokhoz, hajókhoz! Ár: 100 000 Ft + áfa Bővebb információ...
MOTORTUNING - Digitális Tuningbox Motorokhoz Megérkeztek a motortuning boxok gyári csatlakozóval +8-15%-os teljesítménynövekedés érhető el a meglévő teljesítménytől számítva! Bővebb információ...
FOGYASZTÁS CSÖKKENTÉS Új fogyasztás csökkentő elektronikák közös nyomócsöves (commonrail diesel) traktorokhoz, kamionokhoz, hajókhoz!
Bővebb információ...
kedd, augusztus 20, 2019

Hívjon most: +36 20 / 270 0700 vagy +36 20 / 410 7350

Köszöntjük a BACARTUNING honlapján!

teljesítmény növelés

"Bacartuning, hogy az autózás élmény legyen!"

Cégünk európai szinten gyárt teljesítménynövelő és fogyasztáscsökkentő termékeket, személyautókhoz, terepjárókhoz, kamionokhoz, traktorokhoz, hajókhoz, motorokhoz, amelyekkel 20-30%-os teljesítménynövekedést és 10-12%-os fogyasztáscsökkenést érhet el.

Telefonszám: +36 20 / 270 0700
vagy
+36 20 / 410 7350

e-mail cím: info@bacartuning.hu

 

AKTUÁLIS HÍREK:

High Intensity Discharge (HID) - Xenon Lámpaszettek

Ha már teljesítményt növelünk akkor a biztonságra is oda kell figyelnünk! Pontosan ezért már a tavalyi évben elkezdtük a Xenon szettek forgalmazását.

Tavalyi évhez képest áraink csökkentek!

Az eddig a drágább kategóriás autóknál rendelhető xenon elérhető már mindenki számára! Lásson jobban, váltson XENON-ra! A hagyományos izzókhoz képest ahol a fényt egy izzószál izzása adja a xenonlámpák működése merőben más.

Itt nem egy szál izzik és ad fényt, hanem a lámpaizzó egy különleges xenon-gázkeverékkel van töltve mely két pólus közötti (egész lámpaizzó) izzása adja a fényt, mely kisebb energiafogyasztás mellett többszörösét adja a hagyományos izzók fényerejének.

Nálunk az utólagos xenonlámpa szett beszereléséhez Önnek nem kell lámpatestet cserélni vagy módosítania azt. Nálunk a Xenon-szettek a gyári helyre passzolnak, beszerelésük csupán pár percet vesz igénybe.

Nálunk egyedülálló módon garanciát is kap a xenon lámpaszettekre, és Ön választja meg hogy mennyi garanciát szeretne. Termékeinkre 1, 2 vagy 3 évig terjedő Teljes körű Cseregaranciát vállalunk.

Cseregaranciánk minden fődarabra és tartozékra vonatkozik. Legyen akár égő vagy Trafó vagy bármilyen más tartozék. A garancia csak törés esetén szűnik meg de akkor is csak a törött részegységre.

Xenon-Bixenon Szett Beszerelés Motorkerékpárba is.


Nálunk a xenon szettekre jellemző színhőmérsékletet is Ön választhatja ki, ez a színhőmérséklet másnéven Kelvinszám mutatja meg azt hogy milyen intenzitással izzik a xenongáz így más színárnyalatot kölcsönözve lámpánknak! Kelvinszámok: 4000K 6000K 8000K 10000K 12000K.

Garancia Információ: Minden termékünkre teljes körű garanciát biztosítunk minden tartozékra. Adott részegységre csak fizikai sérülés esetén szűnik meg a garancia. A feltüntetett árak nettó árak és Áfa nélkül értendőek!

Oszd meg ha tetszett

Bővebb Információ és Megrendelés:

06/20-270-0700 06/20-410-7350
info@bacartuning.hu

Beszerelési képek