Autótuning Kamiontuning Traktortuning Motortuning
image image image image image
AUTÓTUNING - Digitális Tuningbox Személyautókhoz, Kisáruszállítókhoz, Terepjárókhoz Autótuning - Digitális Tuningbox Személyautókhoz, Kisárúszállítókhoz, Terepjárókhoz Bővebb információ...
KAMIONTUNING - Digitális Tuningbox Kamionokhoz Új csúcs minőségű teljesítményoptimalizáló és fogyasztáscsökkentő tuningboxok érkeztek közös nyomócsöves (commonrail diesel) traktorokhoz, kamionokhoz, hajókhoz! Ár: 100 000 Ft + áfa Bővebb információ...
TRAKTORTUNING - Digitális Tuningbox munkagépekbe Új csúcs minőségű teljesítményoptimalizáló és fogyasztáscsökkentő tuningboxok érkeztek közös nyomócsöves (commonrail diesel) traktorokhoz, kamionokhoz, hajókhoz! Ár: 100 000 Ft + áfa Bővebb információ...
MOTORTUNING - Digitális Tuningbox Motorokhoz Megérkeztek a motortuning boxok gyári csatlakozóval +8-15%-os teljesítménynövekedés érhető el a meglévő teljesítménytől számítva! Bővebb információ...
FOGYASZTÁS CSÖKKENTÉS Új fogyasztás csökkentő elektronikák közös nyomócsöves (commonrail diesel) traktorokhoz, kamionokhoz, hajókhoz!
Bővebb információ...
kedd, augusztus 20, 2019

Hívjon most: +36 20 / 270 0700 vagy +36 20 / 410 7350

Köszöntjük a BACARTUNING honlapján!

teljesítmény növelés

"Bacartuning, hogy az autózás élmény legyen!"

Cégünk európai szinten gyárt teljesítménynövelő és fogyasztáscsökkentő termékeket, személyautókhoz, terepjárókhoz, kamionokhoz, traktorokhoz, hajókhoz, motorokhoz, amelyekkel 20-30%-os teljesítménynövekedést és 10-12%-os fogyasztáscsökkenést érhet el.

Telefonszám: +36 20 / 270 0700
vagy
+36 20 / 410 7350

e-mail cím: info@bacartuning.hu

 

AKTUÁLIS HÍREK:

Analóg vagy Digitális Tuningbox?

Digitális diesel tuningbox előnye az analóggal szemben:

Az Analóg Tuningbox-oknál egy egyszerű potméterrel állítható a Common Rail motor befecskendezése, amely nem teszi lehetővé, hogy minden egyes fordulatszám tartományban tudjuk ezt a befecskendezést szabályozni.

Ezt az Analóg tuningbox-xot, például nem lehet részecskeszűrős (FAP) autókhoz alkalmazni, mivel nem lehet szabályozni  szoftveresen, ezért eltömíti a részecskeszűrőt és az autó egyre jobban veszít a teljesítményéből.

Az új autóknál már kevesebb a lehetőség az ilyen box-okkal a teljesítmény növelésére, mivel szoftveresen nem szabályozható, a potméter tekerésével pedig nem lehet kihozni a legoptimálisabb teljesítményt, illetve fogyasztást.

Ezek a tuningbox-ok csupán a régebbi common-rail diesel motorokra és TDi, TDS motorokra alkalmazhatóak.

 

Digitális diesel tuningbox: Miért „digitális”?

Mert ezek a tuningboxok a legújabb fejlesztésű mikroprocesszort, illetve Eprom-ot tartalmazzák, és éppen azért bármikor számítógéppel programozhatóak MINDEN fordulatszám tartományban! További előnye az analóggal szemben hogy menet közben (számítógéppel, az általunk kifejlesztett számítógépes szoftverrel és teszterrel, és potméterrel is) szabályozhatóak a legoptimálisabb teljesítmény illetve fogyasztás elérése érdekében!

Ez a digitális technológia lehetővé teszi hogy MINDEN Turbo Diesel és majdnem minden benzines autóba beszerelhetővé váljon.

Fontos az is hogy így az autó az analóggal ellentétben nem minden tartományban kap nagyobb értékeket, csakis ott ahol szükség van rá!

A Bacartuning-nál a VP-44-es adagolókkal és PDTDI motorokkal szerelt autóknál nem csak a befecskendezési időt illetve a nyomást lehet szabályozni, hanem azt is hogy melyik fordulatszámtartománytól induljon el a teljesítménynövekedés.

Európában egyedülállóan nálunk a common-rail diesel DIGITÁLIS tuningboxok egy árban találhatóak a common-rail Analóg tuningboxokkal!

Oszd meg ha tetszett

Bővebb Információ és Megrendelés:

06/20-270-0700 06/20-410-7350
info@bacartuning.hu

Beszerelési képek