Autótuning Kamiontuning Traktortuning Motortuning
image image image image image
AUTÓTUNING - Digitális Tuningbox Személyautókhoz, Kisáruszállítókhoz, Terepjárókhoz Autótuning - Digitális Tuningbox Személyautókhoz, Kisárúszállítókhoz, Terepjárókhoz Bővebb információ...
KAMIONTUNING - Digitális Tuningbox Kamionokhoz Új csúcs minőségű teljesítményoptimalizáló és fogyasztáscsökkentő tuningboxok érkeztek közös nyomócsöves (commonrail diesel) traktorokhoz, kamionokhoz, hajókhoz! Ár: 100 000 Ft + áfa Bővebb információ...
TRAKTORTUNING - Digitális Tuningbox munkagépekbe Új csúcs minőségű teljesítményoptimalizáló és fogyasztáscsökkentő tuningboxok érkeztek közös nyomócsöves (commonrail diesel) traktorokhoz, kamionokhoz, hajókhoz! Ár: 100 000 Ft + áfa Bővebb információ...
MOTORTUNING - Digitális Tuningbox Motorokhoz Megérkeztek a motortuning boxok gyári csatlakozóval +8-15%-os teljesítménynövekedés érhető el a meglévő teljesítménytől számítva! Bővebb információ...
FOGYASZTÁS CSÖKKENTÉS Új fogyasztás csökkentő elektronikák közös nyomócsöves (commonrail diesel) traktorokhoz, kamionokhoz, hajókhoz!
Bővebb információ...
kedd, augusztus 20, 2019

Hívjon most: +36 20 / 270 0700 vagy +36 20 / 410 7350

Köszöntjük a BACARTUNING honlapján!

teljesítmény növelés

"Bacartuning, hogy az autózás élmény legyen!"

Cégünk európai szinten gyárt teljesítménynövelő és fogyasztáscsökkentő termékeket, személyautókhoz, terepjárókhoz, kamionokhoz, traktorokhoz, hajókhoz, motorokhoz, amelyekkel 20-30%-os teljesítménynövekedést és 10-12%-os fogyasztáscsökkenést érhet el.

Telefonszám: +36 20 / 270 0700
vagy
+36 20 / 410 7350

e-mail cím: info@bacartuning.hu

 

AKTUÁLIS HÍREK:

Minőség és Kedvező Ár

Minőség és kedvező árak egyben a BACARTUNINGnál!

Az általunk forgalmazott tuningboxok gyári csatlakozókkal kaphatóak, ezáltal pontos és sérülésmentes beépítést tesz lehetővé. Nagyon fontos megjegyezni, hogy a boxok eltávolítása is ugyanilyen könnyen megy, és használata nélkül az autó gyári beállításokra tér vissza.

Termékeink minőségét tükrözi az egész Magyarországot átfogó viszonteladói hálózatunk is, nem utolsó sorban megjegyezve, autószalonok is forgalmazzák termékeinket vadonatúj 0 km-es autókhoz, ami ugyancsak a minőséget tükrözi.

Nagyon fontos megjegyezni azt is, hogy a mi termékeink (szemben a piacon kapható más termékekkel) digitálisan és potméterrel is állíthatóak bármilyen autótípusra, így biztos, hogy a legtöbbet tudjuk kihozni az autójából miközben maximális védelem alatt áll.

Érdekesség az is hogy termékeinket akár menet közben is lehet programozni, így a változtatások érezhetővé válnak azonnal.

A kapható összes Diesel autóhoz: CRDi, JTD, HDi, CTDI, DTi, DCi, TDI, PDTDI Di. stb., akár a legújjabbakhoz is.

Diesel tuningboxaink a gázolaj befecskendezés nyomását változtatják, nem emel turbónyomást nem változik a motor élettartama, ezt bizonyítja a kevesebb fogyasztás is.

Mindig a legjobb árakon tudjuk a termékeinket kínálni, mivel egyenesen a gyártóval állunk kapcsolatban, és így tudunk 1 éves termékgaranciát garantálni termékeinkre!

Oszd meg ha tetszett

Bővebb Információ és Megrendelés:

06/20-270-0700 06/20-410-7350
info@bacartuning.hu

Beszerelési képek