Autótuning Kamiontuning Traktortuning Motortuning
szombat, december 09, 2023

Hívjon most: +36 20 / 270 0700 vagy +36 20 / 410 7350

Laser Interceptor LI 2-fejes lézerdiodás lézerblokkoló 1db normal fejjel a szemből 1 Slim ultravékony fejjel a hátulról történő Traffipax mérés ellen (SCS103)


 

  • Laser Interceptor LI 2-fejes lézerdiodás lézerblokkoló
  • 1db normal fejjel a szemből 1db Slim ultravékony fejjel a hátulról történő Traffipax mérés ellen (SCS103)
  • Laser Interceptor Több érzékelős, Lézerdiódás magas műszaki színvonalú Lézerblokkoló

 

Ára: 176,900 Ft
(ár az ÁFA -t tartalmazza)

Legújabb extra érzékenységű extra erős blokkolási tulajdonságokkal rendelkező lézerblokkoló termékcsaládunk a Laser Interceptor. Moduláris rendszerének köszönhetően széles felhasználás területen alkalmazható. A normál, de ezzel együtt kisméretű lézerérzékelő és lézerblokkoló fejeket előre javasolt tenni. Még a Slim ultra vékony blokkoló fejeket hátsó Traffipax védelemre javasolják.

A Laser Interkeptor egyedülállóan különböző extra érzékeny lézerblokkoló fejeket gyárt az első és hátsó Traffipax mérések ellen. Mivel a szemből és hátulról történő lézeres mérés hatásos blokkolása más más technológiai felépítést igényel ezért fejlesztették ki a különböző lézerblokkoló fejeket. A hátsó elrendezésnél továbbá nagyon nagy előny a kisméretű lapos szinte láthatatlanul felszerelhető blokkoló fej

A Laser Interceptor számítógéppel konfigurálható és frissíthető, így akár egyénileg is módosíthatók a beállításai. Magyar nyelvű hang menüvel rendelkezik, de egyedi igény esetén más nyelvek is beállíthatók.

Moduláris felépítése véget könnyen módosítható bővíthető. A központi egység egyszerre 4 db lézerblokkoló fej vezérlését képes ellátni. Ha Ön elsőnek csak első vagy csak hátsó Traffipax védelmet vásárol, későbbiekben minden plusz költség nélkül további fejeket csatlakoztathat a lézerblokkoló központjához. Vagy a meglévő fejeket felhasználástól függően módosíthatja. Kizárólag plusz lézerblokkoló fejet kell hozzákapcsolni, nincs szükség semmilyen plusz kiegészítőre vagy meglévő részegység kicserélésére.

Szoftveresen könnyen és gyorsan frissíthető, hiszen a Laser Interceptor központi egységén található egy számítógépes csatlakozó ezen keresztül szoftvere gyorsan és az autó megbontása nélkül könnyedén felfrissítető a későbbiekben üzembe helyezendő Traffipax ellen is.

Nagy kapacitású lézerblokkoló fejeknek köszönhetően nincs szükség sok fej alkalmazására. Hazánkban elterjedt az a tévhit miszerint minél több blokkoló fejet tartalmaz egy lézerblokkoló annál hatásosabb a védelem. Ez ebben a formában nem igaz. A Laser Intereceptor lézerdiódás védelmet nyújt Önnek ez a technológia a legmagasabb műszaki szint, amit lézerblokkolókban alkalmaznak. Ezáltal egy Laser Interceptor kisméretű blokkoló fejének tudása felér 2- 3 db infravörös ledes lézerblokkoló fej tudásával. Ezért érdemes átgondolni, hogy az autóját diszkréten kevés lézerblokkoló fejjel, szereli fel kevés beavatkozással és bontással. Még a blokkoló erő felülmúlja a 3- 4 fejes lézerblokkoló készülékek erejét és ugye 3-4 darab nagyobb méretű fejnek a felszerelése már kevésbé esztétikus és nagyobb beavatkozással fúrással módosítással is járhat.

A Laser Interceptor napjaink egyik legújabb fejlesztéseit magában hordozó lézerblokkolója, amely bejövő lézerjel esetén hang- és beszédriasztással figyelmezteti a személygépkocsi vezetőjét a veszélyre, valamint ezzel párhuzamosan megindul a blokkolás is, időt adva ezzel a vezetőnek sebessége korrigálásra. Mivel tolatóradarként is funkciónál, többcélú eszközként is használható

A Laser Interceptor egy horvát fejlesztésű, moduláris lézerblokkoló, illetve többcélú lézeres érzékelő (Multipurpose Laser Sensor, MLS). Köszönhetően a hazánkhoz közeli előállításnak, a gyártó kiemelt figyelmet fordít a Magyarországon is használt lézerekre. A Laser Interceptor nagyon hatékonyan tudja blokkolni az összes itthon használt lézert (FámaII; FámaIII; SCS-101; SCS-102; SCS-103), valamint sikeresen szerepelt az itthoni tesztelő csapat, a Jammer Test Gang tesztjén is.

A rendszer egy központi egységből, és a hozzá kapcsolódó érzékelő és sugárzó fejekből áll. A központi egységet javasolt a műszerfal alá szerelni. Ez tartalmaz hangszórót is, melyen keresztül a riasztás hallható, illetve a rendszer be is mondja, hogy milyen típusú lézert érzékel. Külső hangszóró is használható hozzá, illetve rádiónémítással is rendelkezik (ha az autónk hangrendszere ezt támogatja). A blokkolási idő a Laser Interceptorban gyárilag nincs korlátozva, azt ajánljuk, hogy riasztás esetén, ha véletlenül az engedélyezettnél nagyobb sebességgel haladtunk volna, akkor fékezzünk és ideiglenesen kapcsoljuk le a rendszert, hogy ne akadályozzuk meg a rendőrségi sebességmérést.

A központi egységhez maximálisan négy fej csatlakoztatható. Egy átlagos méretű autó elejének normál védelméhez 2 fejes rendszert ajánlunk (ez igény esetén később is bővíthető), de az optimális konfiguráció kialakítása érdekében kérjük vegye fel a kapcsolatot mintaboltunkkal! A fejeket javasolt a hűtőmaszk két szélén besüllyeszteni. A Laser Interceptor alkalmas hátsó védelemre is, ehhez speciális keskeny (slim) fejek is rendelkezésre állnak, melyek a közeli mérés kivédésére vannak optimalizálva. Ezek javasolt helye optimálisan hátul a rendszámkeret fölött, a csomagtér pereme alatt lehet.

Bárminemű további információval is szívesen állunk rendelkezésükre. Kérem keressen minket elérhetőségeinken.

Oszd meg ha tetszett

Bővebb Információ és Megrendelés:

06/20-270-0700 06/20-410-7350
info@bacartuning.hu

Beszerelési képek