Autótuning Kamiontuning Traktortuning Motortuning
hétfő, július 15, 2024

Hívjon most: +36 30 / 912 0052 vagy +36 46 / 400 272

Minőség és Kedvező Ár

Minőség és kedvező árak egyben a BACARTUNINGnál!

Az általunk forgalmazott tuningboxok gyári csatlakozókkal kaphatóak, ezáltal pontos és sérülésmentes beépítést tesz lehetővé. Nagyon fontos megjegyezni, hogy a boxok eltávolítása is ugyanilyen könnyen megy, és használata nélkül az autó gyári beállításokra tér vissza.

Termékeink minőségét tükrözi az egész Magyarországot átfogó viszonteladói hálózatunk is, nem utolsó sorban megjegyezve, autószalonok is forgalmazzák termékeinket vadonatúj 0 km-es autókhoz, ami ugyancsak a minőséget tükrözi.

Nagyon fontos megjegyezni azt is, hogy a mi termékeink (szemben a piacon kapható más termékekkel) digitálisan és potméterrel is állíthatóak bármilyen autótípusra, így biztos, hogy a legtöbbet tudjuk kihozni az autójából miközben maximális védelem alatt áll.

Érdekesség az is hogy termékeinket akár menet közben is lehet programozni, így a változtatások érezhetővé válnak azonnal.

A kapható összes Diesel autóhoz: CRDi, JTD, HDi, CTDI, DTi, DCi, TDI, PDTDI Di. stb., akár a legújjabbakhoz is.

Diesel tuningboxaink a gázolaj befecskendezés nyomását változtatják, nem emel turbónyomást nem változik a motor élettartama, ezt bizonyítja a kevesebb fogyasztás is.

Mindig a legjobb árakon tudjuk a termékeinket kínálni, mivel egyenesen a gyártóval állunk kapcsolatban, és így tudunk 1 éves termékgaranciát garantálni termékeinkre!

Oszd meg ha tetszett

Bővebb Információ és Megrendelés:

Tuningbox kereső

Lézerblokkoló Lézerzavaró

Tuningbox keresés

Beszerelési képek