Autótuning Kamiontuning Traktortuning Motortuning
kedd, március 19, 2024

Hívjon most: +36 20 / 270 0700 vagy +36 20 / 410 7350

Üdvözöli a BACARTUNING!

Cégünkről:

A szolgáltatás, amit nyújtunk, leginkább az operációs szektorra vonatkozik. Tuningboxaink Olaszországból érkeznek, ahol társpartnerünk 1996 óta értékesíti az  általa gyártott  tuningboxokat, teljesítmény optimalizálókat fogyasztáscsökkentőket.

A beépített tuningboxaink, a teljesítmény növelésével egyidejűleg szabályozzák a fogyasztást is. Ezzel autója gyorsabb lesz, mégis kevesebbet fogyaszt.

Termékeink gyártója, a BACARTUNING Olaszországban alakult, ahol 1996 óta foglalkozik teljesítményoptimalizáló és fogyasztáscsökkentő termékekkel, melyeket leginkább autókhoz, motorokhoz, kamionokhoz, hajókhoz  és traktorokhoz fejleszt.

Termékeinket 15 országban forgalmazza. Magyarországon - többi országgal szemben - árainkat a gazdasági helyzetet figyelembe véve úgy alakítottuk ki, hogy ezek a termékek ne „luxus” cikkek legyenek, hanem bárki számára elérhetővé váljon.

Pl.: Common Rail T2 tuningbox Olaszországban 320€, míg Magyarországon ez a termék 152€!

Ez a technológia fejlődést eredményez A Teljesítmény és nyomaték hatásfokának javítására.

Továbbá cégünk High-tec termékeit az egész világról származó autoversenyekből vett tapasztalatokkal állítja elő, termékeinket speciális olasz mérnökeink profi technikájával és tapasztalataival fejlesztik.

Mindent összegezve ügyfeleink megnyugtatására kijelenthetjük, hogy tuningboxaink az üzemanyag befecskendezési nyomását és idejét változtatja nem avatkozik be az autó computerébe, programjába nem növeli a turbónyomást és minden fajta beavatkozásunk tiszteletben tartja az adott autó gyártó cégek által beállított értékhatárokat, így abszolút elkerülve a motor károsítását.

Ezeket a teljesítmény növekedéseket, amiket a letölthetõ listákban lehet látni csak rendszeresen karbantartott autóknál tudjuk elérni, ha van olyan alkatrész, ami az idõk során elkopott, elhasználódott a tuninbox nem fogja megjavítani!

Magyarországon 2004 óta forgalmazzuk a BACARTUNING termékeket.

Ez idő alatt az egész ország területén sikerült értékesítő és beszerelő partnereket találnunk a termékeink minőségének köszönhetően, így minden partnerünknél megvásárolhatóak és beszerelhetőek tuningboxaink.
Ezt bizonyítják a képes beszerelési útmutatók is.

Szolgáltatásaink:

- 2004 óta diesel és benzines motorok (személyautók, motorkerékpárok, traktorok, kamionok, buszok, hajók) teljesítmény optimalizálása, fogyasztáscsökkentése

- benzines és diesel lefúvószelepek értékesítése

- xenon szettek értékesítése

- tuningkiegészítők forgalmazása

Széles viszonteladói hálózatunknak köszönhetően termékeink az ország bármely részén elérhetőek az Ön számára!

Kizárólagos magyarországi importőr

Rákosi Balázs

 

Oszd meg ha tetszett

Bővebb Információ és Megrendelés:

06/20-270-0700 06/20-410-7350
info@bacartuning.hu

Beszerelési képek