Autótuning Kamiontuning Traktortuning Motortuning
kedd, március 19, 2024

Hívjon most: +36 20 / 270 0700 vagy +36 20 / 410 7350

AUTÓTUNING - Digitális Tuningbox Személyautókhoz, Kisáruszállítókhoz, Terepjárókhoz

Autótuning - Digitális Tuningbox Személyautókhoz, Kisárúszállítókhoz, Terepjárókhoz

A BACARTUNING Digitális tuningboxai

Európában egyedülállóan számítógéppel, vagy menet közben "teszter" segítségével és potméterrel is szabályozható diesel digitális tuningbox!

Ez a technika lehetővé teszi, hogy akár menet közben programozzuk a terméket hogy minden sebességi és fordulatszám tartományban a lehető legprofibb, legjobb beállítást tudjuk tölteni autójára a tuningbox-on keresztül.

Ez azért lehet fontos, mert így bármikor kiszerelhető és az autó újra gyári állapotba kerül míg a beállított program nem veszik, el bármikor vissza szerelhető újabb beállítás nélkül!

MINDEN AUTÓRA EGYEDI PROGRAMOT TÖLTÜNK A TUNINGBOX-ON KERESZTÜL!

Ha esetleg eladja, vagy lecseréli meglévő autóját akkor sem probléma a tuningbox - mert mint említettük - a kiszerelésével az autó a gyári beállításokra tér vissza.

A kiszerelt tuningbox viszont beszerelhető az új autójába is mivel nagyon könnyen cserélhetőek a tuningbox-on lévő gyári csatlakozókábelek, amelyek a legtöbb típushoz rendelkezésünkre állnak. Így csak egy kábelcserével máris be tudjuk állítani a terméket az új autójához.

Mi is a tuningbox?

A tuningbox egy külső tuningdoboz, ami gyári csatlakozókon keresztül kerül beszerelésre a MOTORTÉRBE. Common-rail diesel autóknál az úgynevezett közös nyomócsövön található szenzorra, elektromos adagolós motoroknál az adagoló után, míg PDTDI-nél az injektor csatlakozóra!

Így tehát nem kell forrasztanunk a beszereléshez, kivéve VP-44 adagoló esetében, mivel ehhez a típushoz jelenleg még nincsen gyári csatlakozó!

Nagyon fontos, hogy így nem kell megbontani az autó méregdrága számítógépét, és abba forrasztgatni, epromot cserélni vagy szoftvert frissíteni.

Termékeink mind külső egységek, tehát az autó elektronikájának megbontása nélkül beszerelhetőek és gyári csatlakozóval szereltek.

A tuningbox csak az üzemanyag ellátó rendszert veszi igénybe, csak a gázolaj befecskendezési idejét és mennyiségét változtatja, nem emel turbónyomást.

Hogy lehet hogy nő a teljesítmény és csökken a fogyasztás?

Diesel autók esetében 20-30% teljesítménynövekedés várható, ez minden turbodiesel autóra értendő! Ez elég nagy plusz teljesítménynövekedés ahhoz (mind lóerőben, mind NM-ben) hogy kisebb gázpedál használattal előbb elérjük a kívánt sebességet!

Például előzéseknél, emelkedőknél ahol eddig vissza kellet váltani, a tuningbox beépítése után nem kell, mert ugyanabban a sebességi fokozatban 20% nagyobb lesz a NM, tehát a nyomaték! Ezáltal tud csökkeni a fogyasztás, diesel autók esetében AKÁR 10-12%-is!

Mikor érdemes a tuningbox-ot beszereltetni?

Már 0 km-es autóba is lehet szerelni tuningbox-ot, mert ezek az autók már bejáratva jönnek ki a gyárból és a tuningbox-jaink figyelembe veszik a gyártók paramétereit, és ez alatt tartják a plusz teljesítményt, hogy ne lehessen semmi károsodás a motorban!

Új autók esetében ezért is van szükség a digitálisan programozható tuningbox-okra, mert fontos hogy a legmegfelelőbb és legbiztonságosabb plusz teljesítményt hozza ki autójából úgy, hogy az még KEVESEBBET IS FOGYASSZON!

A BACARTUNING tuningbox előnyei:

  • 20-30% teljesítménynövekedés a motor károsodása nélkül!
  • 1 évre vonatkozo termékgarancia!
  • 7 napos pénzfiszafizetési garancia!
  • Exklusive megjelenést biztositó aluminium dobozok!
  • Egyszerű, gyors pontos beszerelés gyári csatlakozókon keresztül!
  • Benzines és diesel autokhoz egyaránt kifejlesztve!
  • Környezet védelmi normák megtartása!
  • 10-12%-os Fogyasztáscsökkenés!
  • Digitálisan menetközben programozható!
  • Potméteres állitási lehetöség!
  • Kontrol led!
  • Gyári csatlakozó és program cserével átvihető más autóba (a gyári csatlakozó megegyezhet más autókéval!)
  • Kiemelkedö ár érték arány!

Oszd meg ha tetszett

Bővebb Információ és Megrendelés:

06/20-270-0700 06/20-410-7350
info@bacartuning.hu

Beszerelési képek